PRAKTISCHE INFO

Crazywise Conference 6

Wanneer:

Donderdag 1 juli 2021

Aanvangstijd: 09u00

Eindtijd: 17u30

Prijs (incl. koffie/thee & lunch): 

€70 voor cliënten, familie en anderen (niet-beroepsmatige interesse)  

€135 voor professionals (beroepsmatige  interesse, vergoeding  door organisatie/instelling of zelfstandig ondernemer) 

Waar:

Apostolisch Genootschap, la Rivièrestraat 9 te Hilversum

Livestream

We zullen dit jaar een beperkt aantal kaarten kunnen verkopen i.v.m. nog geldende coronamaatregelen. Mensen die buiten de boot vallen, maar wel graag het programma on-line bijwonen kunnen de livestream volgen. Waardering/donatie voor de livestream achteraf naar eigen inzicht en waardering. De livestream is op 1 juli a.s. te volgen op ons YouTube Kanaal.

Pre Conference Workshop

Alle deelnemers kunnen optioneel deelnemen aan de on-line Pre-Conference Workshop

Who is Crazy? Healing psychosis with IOPT op 30 juni a.s. van 19.00 tot 20.30 uur die wordt verzorgd door prof. dr Franz Ruppert (Engelstalig). Als je een kaartje hebt voor de Crazywise Conference kun je een mail sturen naar info@crazywise.nl om je aan te melden voor deze workshop.
 

Post Conference Bijeenkomst Crazywise Healing Community Nerushoek

Voor onze bijeenkomst na de conferentie op vrijdag 2 juli om 10 uur nodigen wij diegenen uit die een bijdrage zouden kunnen hebben bij de pragmatische kant van de verdere realisatie van onze Crazywise Community in Friesland. U kunt uzelf opgeven bij Anna Afman: 06-30064661 of anna@crazywise.nl.

Accreditatie:

I.v.m. de grote onzekerheid rond het door kunnen gaan van het programma hebben we er dit jaar voor gekozen geen accreditatieaanvragen te doen. Of anders uitgedrukt, je komt omdat je er bij hebt te  zijn!

 

CONTACT

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Bedankt! Bericht verzonden.