Crazywise Conference

De Crazywise Conference is het jaarlijkse evenement waar een aanvullende benadering van psychose (en andere buiten-gewone bewustzijnsstaten) voor het voetlicht wordt gebracht. We bieden ruimte aan het verkennen van nieuwe wegen, waarbij de psychose ook gezien kan worden als een mogelijkheid tot groei, of zelfs transformatie. 

Editie 6
Donderdag 12 november 2020
Thema: Healing Communities
Landgoed Willibrordus, Heiloo
Vrijdag 13 november 2020
Verdiepingsdag Crazywise Community
Lokatie: nader te bepalen

In de loop der jaren hebben we tal van inspirerende sprekers en deelnemers op onze conferenties mogen ontvangen. We hopen velen van hen op 12 november a.s. weer te ontmoeten en de kracht en wijsheid van deze gemeenschap te benutten om de volgende fase van ons Crazywise project in te kunnen gaan.

Eén van de boodschappen die in de Crazywise documentaire van Phil Borges doorklinkt, is dat ons brein een sociaal orgaan is. De gemeenschap is met name in niet-Westerse culturen een belangrijke bron van steun ten tijde van een (psychologische/spirituele) crisis. In hoeverre kunnen wij in onze geïndividualiseerde samenleving gebruik maken van de helende kracht van gemeenschappen? Zijn hier succesvolle voorbeelden van te vinden? En kunnen wij met onze Crazywise community in Nederland ook een veilige plek creëren voor mensen die gevoelig zijn voor buiten-gewone bewustzijnservaringen?

Graag nodigen wij jullie (ervaringsdeskundigen, professionals, of anderszins bij het onderwerp betrokkenen) uit om op 12 november met ons mee te denken en te voelen. En als je geroepen voelt ben je van harte welkom om mee te denken en te bouwen aan een plek waar mensen terecht kunnen die een psychose, of crisis doormaken en voor een andere vorm van begeleiding kiezen. Hiertoe zal er een verdiepingsdag georganiseerd worden op vrijdag 13 november.  Tot die tijd zal er ook informatie uitgewisseld worden via ons forum. 

Het organisatie comité,

Jacco, José, Anna, Angèle, Tim en Ruud

De Crazywise Conferentie is vernoemd naar de CRAZYWISE documentairefilm van Phil Borges en Kevin Tomlinson. Onze organisatie is echter een onafhankelijk initiatief. We zijn niet formeel gelinkt met het team achter de film. Meer over ons.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube Social  Icon

2019 Crazywise Conference